Dark

Hello! My name is

Dark

Breed
mestis
Size
Large
Age
7y 2m 28d
In Shelter Since
11-5-2020
Color
marró i blanc
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
867

Description
El Dark és un cas més que especial, nascut al 2017 va arribar a casa nostre al maig del 2020 no coneixent més que casa seva, la seva família i el seu terreny.
Ha sigut un gos molt complicat per nosaltres. Va arribar súper espantat i descol·locat, sense saber amb qui ni on estava. Va trigar mesos en voler sortir de la canera al pati, ensenyava dents al entrar a netejar però prenent precaucions i respectant el seu espai mai hem tingut problemes.
Quan va decidir a obrir-se una mica cap al seus cuidadors van poder començar a interactuar més amb ell i a dia d’avui amb qui té més confiança es deixa manipular i inclús reclama atenció i carícies.
No considerem que a dia d’avui estigui preparat per sortir adoptat, fa molt temps que està amb nosaltres i encara li costa el tema de portar corretja i no es possible sortir de passeig amb ell si no és amb un dels seus cuidadors fent de guia per ell.
És un gos molt poruc, desconfiat i té unes pors horribles als trons, tempestes i trets dels caçadors.
Amb altres gossos amb bones presentacions no presenta problemes, a dia d’avui conviu amb una femella i s’ho passen molt bé jugant.
La seva evolució ha sigut molt bona i esperem que segueixi així per poder veure una oportunitat per a ell, però ens queda feina per endavant.
El seu test de leishmània es positiu, hem realitzat tractament de glucantime amb ell i a la espera del control per saber si està ja controlada.
Per lo demés està molt sà i vacunes al dia.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet