DUVA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

DUVA

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

4y 8m 2d

Στο καταφύγιο από

09-04-2022

Χρώμα

Beige o marfil

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

35914


Περιγραφή

CATALÀ:
La Duva a part de ser preciosa, és una gossa molt activa i juganera quan et coneix. Sembla que no hagi tingut bones experiències abans d'arribar a nosaltres, ja que no sap molt bé com presentar-se a les persones ni als altres gossos, però quan veu que no li faràs res, només vol jugar. Si li voleu donar una oportunitat a aquesta gossa tan guapa, podeu enviar un correu a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Duva, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Duva aparte de ser preciosa, es una perra muy activa y juguetona cuando te conoce. Todo parece indicar que no ha tenido buenas experiencias antes de llegar a nosotros, porque no sabe muy bien como presentarse a las personas ni a los otros perros, pero cuando comprueba que no le quieres hacer nada malo, sólo quiere jugar. Si le queréis dar una oportunidad a esta perrita tan guapa, podéis enviar un correo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Duva, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο