KARI

Hello! My name is

KARI

Breed
Europea
Size
Medium
Age
9y 20d
In Shelter Since
2-10-2019
Color
Carey
Country
Spain
Location
In fostering
Registration Number
35838

Description
CATALÀ:
La Kari va ser recollida d'una colònia de gats de carrer. En un primer moment és una gateta tímida i guarda les distàncies, però amb paciència i tranquil·litat es deixa tocar. Es porta molt bé amb els altres gats de la gatera. Si us agraden els gats amb el veritable caràcter felí, la Kari és la vostra gata ideal. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , inidicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kari fue recogida de una colonia de gatos. En un primer momento es una gatita tímida y guarda las distancias, pero con paciencia y tranquilidad se deja tocar. Se lleva muy bien con los otros gatos de la gatera. Si os gustan los gatos con el verdadero carácter felino, Kari es vuestra gata ideal. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet