KARI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KARI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

8y 1d

Στο καταφύγιο από

02-10-2019

Χρώμα

Carey

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

35838


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kari va ser recollida d'una colònia de gats de carrer. En un primer moment és una gateta tímida i guarda les distàncies, però amb paciència i tranquil·litat es deixa tocar. Es porta molt bé amb els altres gats de la gatera. Si us agraden els gats amb el veritable caràcter felí, la Kari és la vostra gata ideal. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org , inidicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kari fue recogida de una colonia de gatos. En un primer momento es una gatita tímida y guarda las distancias, pero con paciencia y tranquilidad se deja tocar. Se lleva muy bien con los otros gatos de la gatera. Si os gustan los gatos con el verdadero carácter felino, Kari es vuestra gata ideal. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο