JUSTA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

JUSTA

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

7y 9m 22d

Στο καταφύγιο από

15-07-2019

Χρώμα

Tigrat-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

35305


Περιγραφή

CATALÀ:
La Justa no ha d'haver tingut un passat gens bo: és una gossa molt insegura i li costa molt agafar confiança. És una gossa mal socialitzada, amb persones i amb gossos, i des d'un refugi resulta molt difícil ajudar-la... Busquem per a ella una persona amb experiència amb gossos insegurs que tingui ganes d'ajudar i treballar una gossa que ho necessita molt... Sabem que la Justa ho té molt difícil, però no ens rendirem: sabem que sempre hi ha una família per a cada animal, només cal buscar... Si li voleu donar una nova oportunitat, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Justa no debe haber tenido un pasado nada bueno: es una perra muy insegura y le cuesta mucho coger confianza. Es una perra mal socializada, con personas y con perros, y desde un refugio resulta muy difícil ayudarla... Buscamos para ella una persona con experiencia con perros inseguros que tenga ganas de ayudar y trabajar a una perra que lo necesita mucho... Sabemos que Justa lo tiene muy difícil, pero no nos rendiremos: sabemos que siempre hay una familia para cada animal, solo se trata de encontrarla... Si le queréis dar una nueva oportunidad, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο