AIRE - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

AIRE

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

10y 7d

Στο καταφύγιο από

21-05-2022

Χρώμα

Marro

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

34263


Περιγραφή

CATALÀ:

A l'Aire el vam recollir ple de ferides infectades provocades per mossegades d'altres gossos i va estar ingressat al veterinari molt de temps. Segurament per aquella mala experiència que va viure, quan veu altres gossos durant el passeig reacciona malament. És un gos força actiu i molt bo amb les persones. Creiem que és millor que vagi a una família sense altres animals ni nens. Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

A Aire lo recogimos lleno de heridas infectadas provocadas por mordiscos de otros perros y estuvo ingresado en el veterinario durante mucho tiempo. Seguramente por aquella mala experiencia que vivió, cuando ve a otros perros durante el paseo reacciona mal. Es un perro bastante activo y muy bueno con las personas. Creemos que es mejor que vaya con una familia sin más animales y sin niños. Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo! enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Confia + en mi

Confia + en mi

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο