TYSON - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TYSON

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

4y 11m 25d

Στο καταφύγιο από

29-05-2019

Χρώμα

Marro

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

32509


Περιγραφή

CATALÀ:
En Tyson és un gos preciós i molt simpàtic i juganer. Va arribar molt prim al refugi i, tot i que portava xip, va ser impossible localitzar la seva família. Busquem pel bo del Tyson una família que li vulgui fer un racó a casa i se'l vulgui estimar com un membre més de la família. Si voleu conèixer el preciós Tyson, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tyson es un perro precioso y muy simpático y juguetón. Llegó muy delgado al refugio y, aunque llevaba chip, fue imposible localizar a su familia. Buscamos para el bueno de Tyson una familia que le quiera hacer un hueco en su casa y le quiera como a un miembro más de la familia. Si queréis conocer el precioso Tyson, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο