CHOLO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CHOLO

Φυλή

Pit bull terrier americà

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

4y 10m 19d

Στο καταφύγιο από

26-05-2018

Χρώμα

Negre-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

32508


Περιγραφή

CATALÀ:
En Cholo és un encant de gos, amb molta energia, molt afectuós i juganer! No volem que perdi aquesta alegria vivint tancat a una gàbia, i ara ja fa temps que viu al refugi. Allà, ha conviscut amb gossos sense cap mena de problema, té bona relació amb ells. Però, segurament, en la seva vida anterior va passar molta gana perquè sempre protegeix el seu menjar, davant d'altres animals i de persones. És per això que necessitem per ell una família amb certa experiència i que ajudi al preciós Cholo a acostumar-se que ningú li robarà el seu menjar i que pot estar tranquil :-) Ell forma part de la campanya dels que ningú vol per la seva raça. Si el voleu conèixer podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cholo es un encanto de perro, con mucha energia, muy cariñoso y juguetón! No queremos que pierda esta alegría viviendo encerrado en una jaula, y ahora ya hace tiempo que vive en el refugio. Allí, ha convivido con perros sin ningún problema, tiene buena relación con ellos. Pero, seguramente, en su vida anterior pasó mucho hambre porque siempre protege su comida, tanto con animales como con personas. Es por esto que necesitamos para él una familia con cierta experiencia y que ayude al precioso Cholo a acostumbrarse a que nadie le robará su comida, que puede estar tranquilo :-) Él forma parte de la campaña de los que nadie quiere por su raza. Si le queréis conocer podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο