TITAN - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TITAN

Φυλή

Pit bull terrier americà

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

6y 5m 12d

Στο καταφύγιο από

23-05-2018

Χρώμα

Marro clar-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

32503


Περιγραφή

CATALÀ:
En Titan fa més de 4 anys que està a la protectora: alguns gossos s'adapten més o menys bé a aquesta vida, però a d'altres els hi suposa un veritable cop emocional... És el cas del Titan: tant de temps en un refugi l'ha convertit en un gos desconfiat i distant amb la gent que no coneix; en ell no trobem el típic gos que busca mimos, suposem que s'ha fet a la idea que les persones no som de fiar, o potser s'ha convençut a ell mateix que ell no ho necessita... Malgrat això, amb els seus cuidadors se sent segur. El Titan necessita, primer de tot, una persona valenta que vulgui apostar per ell i li vulgui donar l'oportunitat de ser un gos feliç i, segon, que aquesta persona o família vulgui anar venint al refugi per anar-lo coneixent i fent vincle amb ell. Nosaltres, des de la protectora, us donarem tot el suport que necessiteu per aconseguir que, per fi, després de més de quatre anys esperant, en Titan deixi enrere els refugis... Si voleu donar una oportunitat a un gos que s'ha rendit, si us plau, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Titan, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Titan lleva más de 4 años en la protectora: algunos perros se adaptan más o menos bien a esta vida, pero a otros les supone un verdadero golpe emocional... Es el caso de Titan: tanto tiempo en un refugio lo ha convertido en un perro desconfiado y distante con la gente que no conoce; en él no encontramos el típico perro que busca mimos, suponemos que se ha hecho a la idea que las personas no somos de fiar, o quizás se ha convencido a él mismo que él no los necesita... A pesar de esto, con sus cuidadores se siente seguro. Titan necesita, antes que nada, una persona valiente que quiera apostar por él y le quiera dar la oportunidad de ser un perro feliz y, segundo, que esta persona o familia quiera ir viniendo al refugio para irlo conociendo y haciendo vínculo con él. Nosotros, desde la protectora, os daremos todo el apoyo que necesitéis para conseguir que, por fin, después de más de cuatro años esperando, Titan deje atrás los refugios... Si queréis dar una oportunidad a un perro que se ha rendido, por favor, preguntad por Titán pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Titán, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο