NEX - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

NEX

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 1m 19d

Στο καταφύγιο από

24-07-2018

Χρώμα

Negre-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

COLONIA AMETLLA

Αριθμός Εγγραφής

32446


Περιγραφή

CATALÀ:
En Nex va arribar essent un cadellet de pocs mesos, juntament amb el seu germanet, en Mou, i la seva germaneta, la Li, que va ser l'única que va tenir sort i va ser adoptada. Van arribar tots 3 molt espantats i desconfiats, i en Mou i en Nex han crescut al refugi... Necessitem que algú els hi doni l'oportunitat de conèixer una llar que no sigui un refugi d'animals, i no els volem separar perquè s'estimen molt... Hem valorat molt les seves possibilitats, i creiem que no són aptes per viure en un pis, que necessiten un espai en semillibertat, com una masia o una casa amb jardí, on puguin sortir i entrar al seu aire. Caldria que la família que els adopti estigui disposada a seguir unes pautes d'adaptació per evitar que marxin i corrin perill. Si teniu l'oportunitat de fer feliços a aquests dos germans, podeu escriure a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nex llegó siendo un cachorrito de pocos meses junto con su hermanito Mou y su hermanita Li, que fue la única que tuvo suerte y fue adoptada. Llegaron los 3 muy asustados y desconfiados, y Mou y Nex han crecido con nosotros en el refugio... Necesitamos que alguien les dé la oportunidad de conocer un hogar que no sea un refugio de animales, y no los queremos separar porque se quieren mucho... Hemos valorado mucho sus posibilidades, y creemos que no son aptos para vivir en un piso, que necesitan un espacio en semilibertad, como una masía o una casa con jardín, donde puedan salir y entrar a su aire. Sería necesario que la familia que los adopte esté dispuesta a seguir unas pautas de adaptación para evitar que se vayan y corran peligro. Si tenéis la oportunidad de hacer felices a estos dos hermanos, podéis escribir a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο