RINTINTIN - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

RINTINTIN

Φυλή

Pastor alemany

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

10y 9m 26d

Στο καταφύγιο από

10-05-2019

Χρώμα

Marro-negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

32317


Περιγραφή

CATALÀ:
En Rintintin va arribar a la nostra protectora en molt mal estat. De seguida li vam realitzar les proves corresponents, i tot semblava indicar que patia leishmània, però finalment les proves van indicar que patia un quadre al·lèrgic. Amb el tractament adeqüat, en Rintintin ha millorat moltíssim i ja està preparat per trobar una família. Ara mateix està a una casa d'acollida temporal, i estan realment encantats amb ell! Ens diuen que és un gos realment fantàstic! Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rintintin llegó a nuestra protectora en muy mal estado. Enseguida le realizamos las pruebas correspondientes, y todo parecía indicar que sufría leishmánia, pero finalmente las pruebas indicaron que sufría un cuadro alérgico. Con el tratamiento adecuado Rintintin ha mejorado muchísimo y ya está preparado para encontrar una familia. Ahora mismo está en una casa de acogida temporal, y están realmente encantados con él! Nos dicen que es un perro realmente extraordinario! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο