CARONTE - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CARONTE

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

5y 9m 5d

Στο καταφύγιο από

17-06-2021

Χρώμα

Marro clar

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

31351


Περιγραφή

CATALÀ:
En Caronte és un gos molt carinyós, molt bo i molt simpàtic. Passeja molt tranquil i adora anar en cotxe. Busquem per a ell una família sense més animals perquè en Caronte ens ha explicat que prefereix ser "fill únic". És un bon gos que mereix tenir una família que se l'estimi. Si el voleu conèixer podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Caronte es un perro muy cariñoso, muy bueno y muy simpático. Pasea muy tranquilo y adora ir en coche. Buscamos para él una familia sin más animales porque Caronte nos ha explicado que prefiere ser "hijo único". Es un buen perro que merece tener una familia que lo quiera. Si lo queréis conocer podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο