LAC - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LAC

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 5m 19d

Στο καταφύγιο από

22-09-2017

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

30122


Περιγραφή

CATALÀ:
La Lac és una gateta amb un caràcter una mica desconfiat. Quan es relaxa li agrada molt jugar i respon molt bé als premis. Amb el gats hi té una convivència molt bona. La Lac necessita una família que vulgui apostar per ella, que la vugui ajudar a confiar. Millor una família amb experiència i sense nens. Si li voleu donar una oportunitat a la Lac, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lac es una gatita con un carácter un poco desconfiado. Cuando se relaja le gusta mucho jugar y responde muy bien a los premios. Con los demás gatos tiene una convivencia muy buena. Lac necesita una familia que quiera apostar por ella, que la quiera ayudar a confiar. Mejor una familia con experiencia y sin niños. Si le queréis dar una oportunidad a Lac, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο