YUMI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

YUMI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 10m 17d

Στο καταφύγιο από

16-08-2017

Χρώμα

Blanc-negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

29894


Περιγραφή

CATALÀ:
La Yumi és una gateta molt tímida i que desconfia molt de les persones, i per això ho té molt difícil per a trobar una llar... Amb els altres gats hi conviu perfectament. La Yumi necessita uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar una gateta que ho necessita. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. Podeu preguntar per ella enviant un correu a  info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Yumi es una gatita muy tímida y que desconfía mucho de las personas, y por este motivo lo tiene muy difícil para encontrar un hogar, aunque con los demás gatos no tiene ningún problema de convivencia. Necesitamos para ella unos adoptantes muy generosos que quieran ayudar a una gatita que lo necesita. Quien la adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Podéis preguntar por ella enviando un correo a  info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο