ONIX - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ONIX

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

6y 1m 7d

Στο καταφύγιο από

06-01-2021

Χρώμα

Gris

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

29785


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Ònix té 4 anys i és un gat que va ser adoptat quan era molt jovenet, encara no tenia ni l'any. Després de 3 anys ens el van tornar per problemes de comportament: no té control de la mossegada.
És un gat que ha tingut una mala socialització i, sobretot, una mala experiència amb qui va ser la seva família, que no el va saber entendre. L'Ònix és un gat que busca molt la teva companyia, però no vol que se'l molesti massa. A més a més, és molt espantadís i qualsevol soroll o moviment no previsible per ell, o un to de veu una mica més alt pot fer que s'espanti i mossegui.
És per això que s'ha valorat amb l'equip veterinari que necessita un entorn molt tranquil, sense nens, sense gent gran i sense més animals. La família que el vulgui adoptar ha de ser molt conscient que no és un cas fàcil, per això és molt important que hagin tingut experiència prèvia amb gats amb problemes de comportament; s'hauran d'implicar molt i hauran de treballar amb un etòleg des del primer moment. No volem que marxi i en unes setmanes o mesos torni al refugi... Volem que tingui una segona oportunitat i algú es comprometi amb ell de per vida. Si li voleu donar una oportunitat a l'Ònix, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ónix tiene 4 años. Fue adoptado de muy jovencito, de hecho todavía no había cumplido ni el año. Después de 3 años nos lo volvieron por problemas de comportamiento: no tiene control del mordisco.
Es un gato que ha tenido una mala socialización y, sobre todo, una mala experiencia con quién fue su familia, que no lo supo entender. Ónix es un gato que busca mucho la compañía, pero no quiere ser molestado. Además es muy asustadizo y cualquier ruido o movimiento no previsible para él, o un tono de voz más alto de la cuenta, pueden asustarlo y puede acabar mordiendo.
Dada la situación de Ónix, se ha valorado con el equipo veterinario que necesita un entorno muy tranquilo, sin niños, sin gente mayor y sin más animales. La familia que lo quiera adoptar tiene que ser muy consciente que no es un caso fácil, por eso es muy importante que hayan tenido experiencia previa con gatos con problemas de comportamiento; se tendrán que implicar mucho y tendrán que trabajar con un etólogo desde el primer momento. No queremos que se marche y en unas semanas o meses vuelva al refugio... Queremos que tenga una segunda oportunidad y que alguien se comprometa con él de por vida. Si le queréis dar una oportunidad a Ónix, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο