GINGEBRE - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GINGEBRE

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

5y 9m

Στο καταφύγιο από

27-06-2017

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

29649


Περιγραφή

CATALÀ:
El Gingebre va arribar amb la seva germaneta, la Peppermint, que ja va tenir la sort de ser adoptada. El Gingebre és un gatet una mica poruc que fuig si t'acostes massa ràpid. Però mostra interés si t'hi acostes amb calma i suavitat. Necessita una família amb experiència amb gats, millor sense nens, que li doni el temps i l'espai que ell requereix. Si algú l'hi vol donar l'oportunitat de viure per sempre feliç a una llar, pot preguntar per ell escrivint a  info@protectoramataro.org , indicant el telèfon per poder-hi contactar.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gingebre llegó con su hermanita, Peppermint, que ya tuvo la suerte de ser adoptada. Gingebre es un gatito un poco miedoso que huye si te acercas demasiado rápido. Pero muestra interés si te acercas con calma y suavidad. Necesta una familia con experiencia en gatos, mejor sin niños, que le dé todo el tiempo y el espacio que requiere. Si alguien le quiere dar la oportunidad de vivir feliz para siempre en un hogar, puede preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando el teléfono para poder contactar fácilmente.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο