SAIKA

Hello! My name is

SAIKA

Breed
Mestis american
Size
Large
Age
10y 10m 24d
In Shelter Since
3-3-2019
Color
Blanc-marro clar
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
29457

Description
CATALÀ:
La Saika ens va arribar en unes condicions lamentables i molt espantada... És una bona gossa però al refugi cada dia està més estressada... És una gosseta que no ha tingut un passat gens bo i és molt insegura i s'excita amb molta facilitat. Busquem per a ella una família, millor sense nens, que li pugui oferir a la Saika un espai tranquil i segur i molt d'amor, i que tingui la paciència i la capacitat per fer-li entendre que ja no ha de preocupar-se per res... Des de la protectora donarem tot el suport necessari per a la seva adaptació. Si li voleu donar una oportunitat a una gosseta que ho necessita molt, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Saika, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Saika nos llegó en unas condiciones lamentables y muy asustada... Es una buena perra pero en el refugio cada día está más estresada... Es una perrita que no ha tenido un pasado nada bueno y es muy insegura y se excita con mucha facilidad. Buscamos para ella una familia, mejor sin niños, que le pueda ofrecer a Saika un espacio tranquilo y seguro y mucho amor, y que tenga la paciencia y la capacidad para hacerle entender que ya no tiene que preocuparse por nada... Desde la protectora daremos todo el apoyo necesario para su adaptación. Si le queréis dar una oportunidad a una perrita que lo necesita mucho, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Saika, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 60€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 60€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

No Timeline posts available for this pet