JARA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

JARA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

12y 8m 29d

Στο καταφύγιο από

05-08-2016

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

27734


Περιγραφή

CATALÀ:
La Jara és una gata que necessita molta paciència, seguir unes pautes d'adaptació molt definides i, sobre tot uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar-la. Va entrar fa uns anys amb els seus cadells, tots adoptats. Ella, en canvi, mai ha sortit de la gatera. Al començament es mostra força poruga, però poc a poc va acceptant que ens anem acostant. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. Podeu preguntar per ella enviant un correu a  info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jara es una gata que necesita mucha paciencia, seguir una pautas de adaptación muy definidas y, por encima de todo unos adoptantes muy generosos que quieran ayudarla. Lllegó al refugio con sus hijitos, ya todos adoptados. Ella, en cambio, no ha salido nunca de gatera. Al principio se muestra bastante miedosa, poero poco a poco va aceptando que nos vayamos acercando. Quien la adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 60€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 60€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο