DRUM ARA SIMBA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

DRUM ARA SIMBA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

9y 3m

Στο καταφύγιο από

26-04-2022

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

21127


Περιγραφή

CATALÀ:
En Simba ja té una edat i és un gos molt bo i molt carinyós: li agraden molt les carícies, i és molt obedient. Però el pobre Simba entra en estat de pànic quan sent sorolls forts com tempestes o petards, o qualsevol altra situació que no s'espera... És un bon gos, però necessita una família que pugui comprometre's a treballar aquestes pors. Des de la protectora us donarem tot el suport que necessiteu. Millor una família sense nens. Si podeu ajudar al pobre Simba, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Simba ya tiene una edad y es un perro muy bueno y muy cariñoso: le gustan mucho las caricias, y es muy obediente. Pero el pobre Simba entra en estado de pánico cuando oye ruidos fuertes como tormentas o petardos, o cualquier otra situación que no se espera... Es un buen perro, pero necesita una familia que pueda comprometerse a trabajar estos miedos. Desde la protectora os daremos todo el apoyo que necesitéis. Mejor una familia sin niños. Si podéis ayudar al pobre Simba, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο