Sam - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

Sam

Φυλή

creuat

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

11y 3m 24d

Στο καταφύγιο από

25-03-2018

Χρώμα

blanc i negre

Χώρα

Spain

Πόλη/Χωριό

Caldes de Montbui

Αριθμός Εγγραφής

139


Περιγραφή

El nostre “Samito”, com li diem carinyosament, es un dels més sèniors i dels que més necessiten sortir d’aquí.
Es nascut a mitjans del 2011 i va entrar a l’Abril del 2018 ja amb 7 anys... un gos que poc carinyo ha conegut ja que va venir d’una nau on poca cosa feia més que guardar aquells quatre murs.
Amb nosaltres ha millorat molt la confiança amb l’humà, ja que el seu instint de guarda estava bastant exaltat i la seva relació amb desconeguts fins ara havia sigut molt o totalment limitada.
A dia d’avui surt a passejar amb els voluntaris molt content i quan fa vincle amb algú es quan pots veure la veritable mirada que té, el que transmet i el que pot arribar a aportar a algú i aquest algú a ell.
No presenta problemes als passejos i actualment conviu amb un altre mascle però preferiríem que fos fill únic perquè no deixa de ser una mica especialet. No és un gos complicat ni amb necessitats excepcionals però s’ha de saber portar i donar-li una bona adaptació per la nova vida que tan mereix encara que sigui per una llarga ultima etapa.
El seu test de leishmània es negatiu, les vacunes al dia i únicament pren una medicació natural per alleugerar els mals típics de l’artrosi per l’edat.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο