Merlin

Hello! My name is

Merlin

Breed
creuat american
Size
Large
Age
9y 8m 28d
In Shelter Since
23-6-2018
Color
negre
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
149

Description
El Merlin també es un altre cas molt especial per a nosaltres... Ens ha costat molt arribar a veure’l tranquil i content dins les nostres instal·lacions. És un gos amb una energia molt alta i aquí ha tingut episodis d’estres molt grans. Amb ell hem arribat a patir per la seva salut per culpa d’aquests nervis provocats per l’ansietat que pot produir a alguns gossos el fet d’estar a la protectora envoltats de més gossos bordant i molts altres estímuls excitants. També el tractem crònicament d’una malaltia intestinal anomenada IBD, però avui en dia només que amb la seva medicació i pinso hypoallergenic està més que controlat. Al principi això junt amb l’estrès ja anomenat li va arribar a provocar una baixada de pes excessiva.
I el Merlin d’avui es totalment diferent, segueix tenint la seva essència de gos actiu però també ha après estar en calma, relaxat i gaudir dels mimos de la gent que té per a ell... la seva millora ha sigut tan gran que inclús ha après a relacionar-se amb altres gossos i en aquests moments conviu amb un altre mascle.
Com a caràcter és un gos increïble... al principi una mica desconfiat i insegur, però quan coneix i comparteix temps amb algú treu enfora tot l’amor que té per compartir.
Ell ja no està fet un iogurin però encara li queda molt per endavant... es nascut a mitjans del 2014 i va arribar a nosaltres a l’agost del 2018... massa temps amb aquí a la prote després que algú ja li fallés de veritat... necessitem que pugui tornar a confiar en que la vida no son quatre tanques.
Als passejos es comporta molt bé, poques vegades reacciona a altres gossos i no es de tibar de la corretja, al contrari, en algun moment d’inseguretat es pot bloquejar una mica però també ha millorat moltíssim aquest tema.
Aquesta preciositat també està catalogada com a GPP, per tant també es necessària la llicència de tinença d’aquest tipus de raça.
No es apte amb gats.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i a part de l’esmentada IBD està sà.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet