Eduard - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

Eduard

Φυλή

creuat

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 7m 4d

Στο καταφύγιο από

20-11-2018

Χρώμα

Χώρα

Spain

Πόλη/Χωριό

Caldes de Montbui

Αριθμός Εγγραφής

136


Περιγραφή

El terremotillo de l’Eduard es un gos molt especial, va néixer a mitjans del 2018 i al juny del 2019 va arribar a nosaltres. Ha crescut a la prote, amb molts mimos i ciudados però sense saber el que es una llar i una casa on comportar-se. És un gos molt jove sense pautes ni rutines i a dia d’avui el seu millor entreteniment es trencar coses jugant amb elles… als passejos es comporta molt bé, sense tibar i buscant contacte, però quan es creua amb gossos, gats o es troba en una situació estressant pot arribar a comportar algun problema de redirecció, una reacció molt corregible però a tenir en compte.
La seva convivència amb altres gossos no la veiem gens viable, anar-se relacionant poc a poc, amb bones presentacions i precaucions si i amb gats totalment descartat.
Fora de tot això es un gos súper carinyos el qual busca carícies i confirmacions constants, un petit trasto que necessita la seva oportunitat ideal que sàpiga com tractar-lo, entendre’l i ensenyar-li a portar una vida normal fora de les quatre tanques en calma.
El seu test de leishmania es negatiu, vacunes al dia i totalment sà.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο